• Mala aleja 15, 71210 Ilidža

Brainobrain akademija za djecu

  • Home
  • Brainobrain akademija za djecu
Shape1 Shape2 Shape3 Shape4 Shape5 Shape6 Shape7 Shape8 Shape9 Shape10
Brainobrain akademija za djecu

Obrazovno – razonodni centar „Spajalica“, sa kojim naša škola veoma uspješno sarađuje, poziva sve zainteresovane roditelje da svoju djecu, uzrasta od 4-14 godina upišu na Brainobrain program, koji se zasniva na mentalnoj aritmetici uz korištenje abakusa, VAK metodama (vizualno-auditivno-kinestetički) i NLP tehnikama (neurolingvističko programiranje).

Ove skraćenice mogu djelovati zbunjujuće, pa je važno znati da korištenjem NLP-a djeca razvijaju pozitivno razmišljanje, usvajaju vrijednosti kao što su ljubav, sreća i odgovornost, jačaju samopouzdanje, motivaciju i koncentraciju. Uz povećanu svijest o sebi i svom okruženju, djeca postaju odlučnija i sigurnija u svoje postupke. U Bosni i Hercegovini je kroz ovaj program prošlo više stotina djece, koja su pokazala znatan napredak u različitim vještinama u odnosu na svoje vršnjake.

Detaljne informacije u Brainobrain programu možete pogledati na web stranici https://djeca.eu/v2/. Ukoliko ste zainteresovani, na sljedećem linku možete popuniti anketu: https://s.djeca.eu/promocas. U prilogu je i vaučer za popust koji važi do kraja godine.

Kontakt telefon: 033 637 290