• Mala aleja 15, 71210 Ilidža

MATURA 2018.

Shape1 Shape2 Shape3 Shape4 Shape5 Shape6 Shape7 Shape8 Shape9 Shape10
MATURA 2018.

Djetinjstvo je najljepši dio života, a biti dio nečijeg djetinjstva  za učitelje i nastavnike naših učenika je lijepo, ali istovremeno odgovorno iskustvo.

U neposrednom radu sa djecom, u samom procesu odgoja i obrazovanja nema tajnih formula.

Neki od ključnih kvaliteta koji su bili odrednica odnosa  između naših učenika i nastavnika su iskrenost, otvorenost i pristupačnost, poštovanje, sloboda kritičkog promišljanja i iznošenja svoga mišljenja.To će, zasigurno, pomoći našim učenicima da u budućnosti budu sposobni samostalno donositi ispravne odluke. Mi se ne rađamo kao dobri ili kao loši, mi se tome učimo u sredinama u kojima živimo i u kojima se odgajamo i obrazujemo. U dugom periodu od devet godina potrebno je mnogo truda, rada, odricanja i zalaganja da učenici od malene dječice izrastu u mlade i zrele ljude.

Proslava maturske večeri maturanata generacije 2017/2018. Prve osnovne škole Ilidža održana je u ponedjeljak, 18. 06. 2018. u hotelu Hollywood .Vidno raspoloženi, prepuni očekivanja koje im donosi budućnost uživali su sa svojim prijateljima, direktorom, učiteljima i nastavnicima. Budućnost ne treba da ih plaši, jer  je dobro obrazovanje temelj na kojem stoje.

Neka njihova sreća bude kao proljetna kiša koja sitno pada, ali preplavi obale.

Sretno, maturanti !

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *